Informatii

Garantia si returul produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul electrofloridin.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie sunt emise direct de producator.
Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Produsele insotite de Certificate de Garantie ale producatorilor beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate explicit pe certificate.

Va rugam sa NU trimiteti produsele defecte la sediul nostru. Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

In cazul expedierii unui produs catre service-pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID / POSTA ROMANA si cu taxele de expediere achitate de catre client.

Conditiile de acordare a garantiilor in acest caz pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Dreptul de renuntare

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
Orice produs achizitionat de pe acest site se poate returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv (Conform OUG nr. 34/2014). Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (transportul tur-retur). Termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga de la data primirii produselor. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, societatea ramburseaza sumele achitate (contavaloarea produsului). Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului (Conform OUG nr. 34/2014).
Recomandare: in cazul returnarii produselor, acestea sa fie intacte in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).
FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO prin electrofloridin.ro  nu are obligata prin lege de a plati contra valoarea transportului in caz de returnare. Taxele de curierat sunt suportate in intregime de client.
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Procedura de urmat in caz de retur:

Va rugam ca inainte de retur sa semnalati intentia de trimitere a produsului livrat. Intentia se semnaleaza pe mail: office@electrofloridin.ro sau telefonic
(de luni-vineri intre orele 9-21 si sambata intre orele 9-19): 0724 31 29 13; 0735 55 70 31. Produsele vor fi returnate la adresa: Bulevardul Chisinau, Nr.11, Bl.A3bis, Sc.1, Ap.25, sect 2, Bucuresti. (daca returul se face la alta adresa decat cea mentionata aici, nu se va lua in considerare).


Returul produselor livrate se poate solicita in urmatoarele situatii:

1. In cazul produselor defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service Electrofloridin.ro daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie Electrofloridin.
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului.
NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

2. In cazul in care produsele au fost livrate gresit


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.


3. In cazul in care produsele prezinta deteriorari

Electrofloridin.ro isi rezerva dreptul de a proba, verifica, integritatea si functionalitatea produsului inainte de livrare. Electrofloridin.ro va livra doar produsele functionale, conforme, ambalate corespunzator. Electrofloridin.ro, nu-si asuma raspunderea pentru starea produsului dupa receptia lui. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor si sa formulati orice reclamatie in scris doar in prezenta curierilor. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare dupa receptia coletului. Puteti solicita inlocuirea produsului deteriorat, iar taxele de transport tur-retur vor fi suportate de client.


4. In cazul in care produsul nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre client.

 

Categorii electrocasnice FLORIDIN

Viziteaza magazinul electrofloridin.ro pe ShopMania