Informatii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile.

Site-ul www.electrofloridin.ro, numit in continuare ELECTROFLORIDIN, este proprietatea SC FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO S.R.L. inregistrata in Bucuresti la Registrul Comertului cu nr. J40/7150/1995 si CIF: RO7706071, si va fi numita in continuare FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

1. Dreptul de autor a FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului ELECTROFLORIDIN - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ELECTROFLORIDIN numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.

2. Dreptul de folosire a informatiilor de pe site-ul ELECTROFLORIDIN
FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ELECTROFLORIDIN si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre ELECTROFLORIDIN este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

3. Produsele si serviciile oferite de FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO pe site-ul ELECTROFLORIDIN, politica de preturi
FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ELECTROFLORIDIN sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA 19% si taxa verde si nu includ cheltuielile de livrare . Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.  In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul ELECTROFLORIDIN (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul ELECTROFLORIDIN, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

4. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul ELECTROFLORIDIN conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO la adresa de e-mail sales@electrofloridin.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO.

5. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. 
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO de la acest client.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO  isi rezerva dreptul de a proba, verifica integritatea produsului, ambalajului, accesoriilor inainte de livrare.
Va rugam sa verificati integritatea produsului formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.6. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO de la acest client.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul ELECTROFLORIDIN
Utilizatorii care acceseaza site-ul ELECTROFLORIDIN pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul ELECTROFLORIDIN este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ELECTROFLORIDIN.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ELECTROFLORIDIN. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului ELECTROFLORIDIN este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului ELECTROFLORIDIN pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ELECTROFLORIDIN mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate
FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@electrofloridin.ro, sau prin posta la adresa: Bucuresti, B-dul CHISINAU 11.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ELECTROFLORIDIN in scopul precizat in prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ELECTROFLORIDIN, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul ELECTROFLORIDIN sunt transmise pe cale electronica, FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

11.Dreptul de renuntare

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Orice produs achizitionat de pe acest site se poate returna in termen de 14 zile calendaristice (Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta) de la primirea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (transportul tur-retur). Termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga de la data primirii produselor. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, societatea va va rambursa sumele achitate (contavaloarea produsului). Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului (Conform OUG nr. 34/2014). Recomandare: in cazul returnarii produselor, acestea sa fie intacte in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Procedura de urmat in caz de retur:

Va rugam ca inainte de retur sa semnalati intentia de trimitere a produsului livrat. Intentia se semnaleaza pe mail: office@electrofloridin.ro sau telefonic
(de luni-vineri intre orele 9-21 si sambata intre orele 9-19): 0724 31 29 13; 0735 55 70 31. Produsele vor fi returnate la adresa: Punct de lucru:Bulevardul Chisinau,Nr.11, Bl.A3Bis,Sc.1, Et.6, Ap.25, sector 2, Bucuresti. (daca returul se face la alta adresa decat cea mentionata aici, nu se va lua in considerare).


Returul produselor livrate se poate solicita in urmatoarele situatii:

1) In cazul produselor defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service Electrofloridin.ro daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie Electrofloridin.
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului.
NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

2) In cazul in care produsele au fost livrate gresit


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.


3) In cazul in care produsele prezinta deteriorari

Electrofloridin.ro isi rezerva dreptul de a proba, verifica, integritatea si functionalitatea produsului inainte de livrare. Electrofloridin.ro va livra doar produsele functionale, conforme, ambalate corespunzator. Electrofloridin.ro, nu-si asuma raspunderea pentru starea produsului dupa receptia lui. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor si sa formulati orice reclamatie in scris doar in prezenta curierilor. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare dupa receptia coletului. Puteti solicita inlocuirea produsului deteriorat, iar taxele de transport tur-retur vor fi suportate de client.


4) In cazul in care produsul nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre client.


12. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ELECTROFLORIDIN si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ELECTROFLORIDIN, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

LEGISLATIE Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor Lege nr. 449/2003: privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora Ordonanta nr. 21/1992: privind protectia consumatorilor Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Eventualele reclamatii primite din partea clientilor persoane juridice, nu vor fi luate in considerare.

Din 01.Ian.2017 TVA-ul practicat este de 19%.

Electrofloridin face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor oferite. Produsele prezentate pe acest site sunt noi. Fotografiile au caracter orientativ si este posibil sa contina rareori elemente, accesorii care nu sunt incluse. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.

Categorii electrocasnice FLORIDIN

Viziteaza magazinul electrofloridin.ro pe ShopMania